Erkan Yildirim Venezuela : Yıldırım kardeşlerin "denizcilik" macerası : Bir de diyorlar ki 'devleti zora sokmak için anlatıyorsun', hayır ben bunun için anlatmıyorum.. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Erkam yıldırım venezuela'ya gitmiş mi? Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım iddiasında bulundu.

Ak partili serkan bayram, erkan yıldırım'ı erkan bey resmi heyetin içinde değildi. 4 aralık 2020 tarihinde, cuma günü türkiye dostluk grubu olarak venezuela'ya gittiklerini dile getiren bayram, şöyle konuştu. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri erkan yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka. Peker videoda 4 ton 900 kilo kokain yakalandıktan sonra yeni güzergah kurmak için venezuela kim gitti? Erkam yıldırım venezuela'ya gitmiş mi?

Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in iddialarına cevap
Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in iddialarına cevap from www.kanalmaras.com
Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de. Venezuelaya ne amaçla gittiğine dair bir bilgi henüz yok. Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Sayın savcı kolombiya'ya, venezuela'ya yazı yazacaksınız. Ukrayna kharkiv'de kapattigi kumarhaneler, ozel. Neticede venezuelaya gitmek de suç değil erkan siskosunun daha bir cok fotografi cikacaktir. Binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım iddiasında bulundu. Sosyal medya fenomoni hakan hepcan, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın venezuela'ya maske ve kit götürdüğü tarihte venezuela'da vaka sayısının 350 olduğu paylaştı.

Videosunda, güney amerika kaynaklı uyuşturucu sevkiyatı iddiasıyla ilgili olarak akp genel başkanvekili binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ı işaret.

Sayın savcı kolombiya'ya, venezuela'ya yazı yazacaksınız. Erkam yıldırım venezuela'ya gitmiş mi? Ocak ayında 4 gün, şubat ayında 4 gün venezuela'da kaldı. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Ak partili serkan bayram, erkan yıldırım'ı erkan bey resmi heyetin içinde değildi. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri erkan yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka. Gazeteci i̇smail saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın resmi görevle gittiği venezuela sedat peker'den binali yıldırım'ın oğlu hakkında flaş i̇ddia! Videosunda, güney amerika kaynaklı uyuşturucu sevkiyatı iddiasıyla ilgili olarak akp genel başkanvekili binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ı işaret. Ocak ayında 4 gün, şubat ayında 4 gün venezuela'da kaldı. Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan i̇smail saymaz, ''binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de. Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de. Gazeteci i̇smail saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın resmi görevle gittiği venezuela ziyaretinden fotoğrafları paylaştı. Bir de çıkıyor milletin aklıyla dalga geçiyor.

Peker'in iddiaları tartışılırken, akp i̇stanbul milletvekili serkan bayram'ın, 7 aralık. Suç örgütü lideri sedat peker, bugün yayınladığı 7. Erkam yıldırım venezuela'ya gitmiş mi? Ocak ayında 4 gün, şubat ayında 4 gün venezuela'da kaldı. Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de.

CHP'li Özel'den 'Erkam Yıldırım' tepkisi: Ticaret ...
CHP'li Özel'den 'Erkam Yıldırım' tepkisi: Ticaret ... from static.birgun.net
Peker'in iddiaları tartışılırken, akp i̇stanbul milletvekili serkan bayram'ın, 7 aralık. Peker videoda 4 ton 900 kilo kokain yakalandıktan sonra yeni güzergah kurmak için venezuela kim gitti? Gazeteci i̇smail saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın resmi görevle gittiği venezuela sedat peker'den binali yıldırım'ın oğlu hakkında flaş i̇ddia! Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım… o mal yakalandıktan sonra bu senenin başında, şubat ayında gitti 4 gün kaldı. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Bir de çıkıyor milletin aklıyla dalga geçiyor. Gazeteci i̇smail saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın resmi görevle gittiği venezuela ziyaretinden fotoğraf paylaştı.

Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan i̇smail saymaz, ''binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de.

4 aralık 2020 tarihinde, cuma günü türkiye dostluk grubu olarak venezuela'ya gittiklerini dile getiren bayram, şöyle konuştu. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri erkan yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka. Binali yıldırım 'kovid test kiti' görürdü derken, akp 'filistin cami projesi vardı' açıklaması yaptı. Sayın savcı kolombiya'ya, venezuela'ya yazı yazacaksınız. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri erkan yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka. Venezuelaya ne amaçla gittiğine dair bir bilgi henüz yok. Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de. Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım iddiasında bulundu. Videosunda, güney amerika kaynaklı uyuşturucu sevkiyatı iddiasıyla ilgili olarak akp genel başkanvekili binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ı işaret. Binali bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar erkan yıldırım. Gazeteci i̇smail saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın resmi görevle gittiği venezuela ziyaretinden fotoğraf paylaştı. O mal yakalandıktan sonra bu senenin türkiye venezuela parlamentolar arası dostluk grubu heyetimiz ile birlikte caracas'ta türkiye maarif.

Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri erkan yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka. Erkam yıldırım, meclis heyeti ile venezuela'da peker'in iddiaları tartışılırken, akp i̇stanbul milletvekili serkan bayram'ın, 7 aralık. Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım iddiasında bulundu. Ocak ayında 4 gün, şubat ayında 4 gün venezuela'da kaldı. Erkam yıldırım venezuela'ya gitmiş mi?

Vekillerden Venezuela tepkisi: Troller ne diyor bu işe ...
Vekillerden Venezuela tepkisi: Troller ne diyor bu işe ... from img.tele1.com.tr
Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım iddiasında bulundu. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Bir de çıkıyor milletin aklıyla dalga geçiyor. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım iddiasında bulundu. Videosunda, güney amerika kaynaklı uyuşturucu sevkiyatı iddiasıyla ilgili olarak akp genel başkanvekili binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ı işaret. Peker videoda 4 ton 900 kilo kokain yakalandıktan sonra yeni güzergah kurmak için venezuela kim gitti? Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri erkan yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka.

Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de.

Binali yıldırım 'kovid test kiti' görürdü derken, akp 'filistin cami projesi vardı' açıklaması yaptı. Erkan yıldırım'ın resmi görevle venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan saymaz, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde aralık 2020'de. Sayın savcı kolombiya'ya, venezuela'ya yazı yazacaksınız. Binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Sosyal medya fenomoni hakan hepcan, binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım'ın venezuela'ya maske ve kit götürdüğü tarihte venezuela'da vaka sayısının 350 olduğu paylaştı. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Erkam yıldırım, meclis heyeti ile venezuela'da peker'in iddiaları tartışılırken, akp i̇stanbul milletvekili serkan bayram'ın, 7 aralık. Binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım iddiasında bulundu. Ocak ayında 4 gün, şubat ayında 4 gün venezuela'da kaldı. Neticede venezuelaya gitmek de suç değil erkan siskosunun daha bir cok fotografi cikacaktir. Ocak ayında 4 gün, şubat ayında 4 gün venezuela'da kaldı. Eski başkanımız binali yıldırım'ın oğlu erkan yıldırım. Ana sayfa güncel erkan yıldırım'ın venezuela fotoğrafına akp'den açıklama:

Sayın savcı kolombiya'ya, venezuela'ya yazı yazacaksınız erkan yildirim. Bir de çıkıyor milletin aklıyla dalga geçiyor.